Takaisin etusivulle

Kirjavillan avoimet kirjansidontaillat parittomien viikkojen keskiviikkoisin ovat olleet tauolla koronavirusepidemian vuoksi. Tällä tietoa illat jatkuvat syyskuussa 2020, mutta päätän aloituspäivämäärän vasta elo-syyskuun vaihteessa, seurailen vielä koronan kulkua. Tiedotan aloituksesta täällä ja Kirjavillan fb-sivulla.

Kirjansidontailtoina Kirjavilla avaa ovensa klo 16, voit saapua heti silloin tai vasta myöhemmin. Ennakkoilmoittautuminen ei ole ollut välttämätöntä aiemmin, mutta jatkossa saatan siirtyä ennakkoilmoittautumiskäytäntöön, siitäkin tiedotan lähempänä syyskuuta. Jos paikalla on yksikin kirjantekijä, voimme jatkaa työskentelyä vaikka kuinka myöhään iltaan. Ensimmäisellä kerralla joudut kysymään porttikoodin, jotta löydät perille.

Shakkiaiheinen kirja Huopakantinen kirja kuin talo Ystävälle sidottu juhlakirja Värikäs kluuttiselkäinen kirja Erilaisia kirjoja

Voit tulla vain poikkeamaan ja ihmettelemään Kirjavillan touhuja, ehkä ostamaan materiaaleja tai pikkuisia korukirjoja; kahvipannukin on kuumana. Jos haluat sitoa kirjaa, maksaa iltaan osallistuminen 25 euroa/kerta, sillä hinnalla voit viipyä ja saada ohjausta vaikka yöhön asti, olen iltavirkku! Neljän kerran sarjakortti maksaa 75 euroa. Hintaan kuuluu kahvi tai tee ja siihen kastettavaa.


Koptisidoksella tehty hääalbumi Yhteistyönä tehty leikekirja Pieni kirja, jossa on painettu teksti Huovalla päällystetty valokuva-albumi

Vielä sananen oho-kirjansidonnasta... Olen kutsunut suhdettani tähän omaan taidelajiini sillä nimellä sen jälkeen, kun kohtasin oho-taidetta tekevän Kaija Juurikkalan. Oho-kirjansidonta, tai oho-taide ylipäätään, vaalii tekemisen yllätyksellisyyttä, kaikkea sitä mikä vain oho sattuu tehdessä syntymään. Oho tulee työhön jostakin, se tulee lahjana kun vain sen lahjaksi tunnistamme, se antaa meille merkityksen joka on aidosti uusi, jota emme olisi muuten osanneet kuvitella. Kirjavillassa siis sanotaan aina autuas oho silloin, kun jokin ei mene suunnitellusti, silloin olemme jonkin meitä suuremman äärellä. (Tämä kaikki pätee ekspressiiviseen taideterapiaan ehdottomasti myös.)

Sivun ylälaitaan