Takaisin etusivulle

Kirjavillan avoimet kirjansidontaillat jatkuvat parittomien viikkojen keskiviikkoisin. Viimeinen kerta ennen joulutaukoa on 5.12.2018, sen jälkeen jatketaan 16.1.2019. Kevään 2019 kirjansidontaillat ovat 16.1., 30.1., 13.2., 27.2., 13.3., 27.3., 10.4., 24.4., 8.5. ja 22.5. Kirjansidontailtoina voit vain tulla paikalle, Kirjavilla avaa silloin ovensa klo 16, mahdollisesti aikaisemminkin, jos niin toivot ja ilmoitat toiveesi etukäteen. Ennakkoilmoittautuminen ei ole välttämätöntä, mutta jos tiedät etukäteen tulostasi, laita mielellään viesti kuitenkin! Tullessasi joudut ensimmäisellä kerralla kysymään porttikoodin, jotta löydät perille.

Shakkiaiheinen kirja Huopakantinen kirja kuin talo Ystävälle sidottu juhlakirja Värikäs kluuttiselkäinen kirja Erilaisia kirjoja

Voit tulla vain poikkeamaan ja ihmettelemään Kirjavillan touhuja, ehkä ostamaan materiaaleja tai pikkuisia korukirjoja; kahvipannukin on kuumana. Jos haluat sitoa kirjaa, maksaa iltaan osallistuminen 25 euroa/kerta, sillä hinnalla voit viipyä ja saada ohjausta vaikka yöhön asti, olen iltavirkku! Neljän kerran sarjakortti maksaa 75 euroa. Hintaan kuuluu kahvi tai tee ja siihen kastettavaa.


Koptisidoksella tehty hääalbumi Yhteistyönä tehty leikekirja Pieni kirja, jossa on painettu teksti Huovalla päällystetty valokuva-albumi

Vielä sananen oho-kirjansidonnasta... Olen kutsunut suhdettani tähän omaan taidelajiini sillä nimellä sen jälkeen, kun kohtasin oho-taidetta tekevän Kaija Juurikkalan. Oho-kirjansidonta, tai oho-taide ylipäätään, vaalii tekemisen yllätyksellisyyttä, kaikkea sitä mikä vain oho sattuu tehdessä syntymään. Oho tulee työhön jostakin, se tulee lahjana kun vain sen lahjaksi tunnistamme, se antaa meille merkityksen joka on aidosti uusi, jota emme olisi muuten osanneet kuvitella. Kirjavillassa siis sanotaan aina autuas oho silloin, kun jokin ei mene suunnitellusti, silloin olemme jonkin meitä suuremman äärellä. (Tämä kaikki pätee ekspressiiviseen taideterapiaan ehdottomasti myös.)

Sivun ylälaitaan