Käy peremmälle, ota kupponen kahvia ja istu keinutuoliin niin kerron, mitä kaikkea Villassa tehdään. Kirjavilla on pikkuinen tamperelainen kirjansitomo, jossa käsin sidottujen kirjojen lisäksi voi tehdä muutakin - huovuttaa, värjätä, kertoa omaa tarinaansa sanoin ja käsillä. Kirjavillan avoimet kirjansidontaillat jatkuvat taas joulutauon jälkeen parittomien viikkojen keskiviikkoina 16.1.2019 alkaen - voit tulla kerran tai useampana iltana tekemään kirjaa, jollaista ei ole toista! Katso kevään päivämäärät täältä.

Kirjavilla on myös tila taiteen terapeuttiselle tekemiselle. Olen valmistunut ekspressiiviseksi taidepsykoterapeutiksi norjalaisesta yliopistosta kesällä 2018 ja voin ottaa jokusen uuden asiakkaan yksilöterapiaan. Taideterapiaryhmiäkin ohjaan, tällä hetkellä en aktiivisesti kokoa uutta ryhmää, mutta ota yhteyttä jos toivoisit sellaista, olen aika helposti yllytettävissä. Olen hakenut Valvirasta psykoterapeutin nimikkeen käyttöoikeutta myös Suomessa, ja jos päätös on myönteinen, voinen jatkossa ottaa asiakkaita myös Kelan kustantamaan kuntoutuspsykoterapiaan. Tällä hetkellä yksilöterapiakäynnistä vastaanotollani voi hakea 18 euron Kela-korvauksen lääkärinpalkkiosta.

Voit lukea ekspressiivisestä taideterapiasta lisää täältä. Ota yhteyttä jos kiinnostut, varataan aika tutustumiskäynnille, se on maksuton.

Olen psykiatrian erikoistumiskoulutuksessa, vaikka ekspressiivinen taideterapia onkin todellinen intohimoni ja kutsumukseni. Olen joka toinen viikko töissä lääkärinä Torniossa Keroputaan sairaalassa, joka tunnetaan avoimen dialogin hoitomallistaan. Kirjavillassa en varsinaista lääkärintyötä tee, ainakaan toistaiseksi, mutta voit varata ajan vastaanotolle, jos haluaisit keskustella esimerkiksi taiteen, mielen, kehon ja psyykkisten oireiden yhteyksistä, traumatietoisesta psykiatriasta tai lääkkeettömistä hoitomuodoista.

Ai niin, joulu-tammikuun, 31.1.2019 asti, on töitäni esillä Galleria Oranssissa Tampereen Pyynikillä (os. Palomäentie 30). Satumaisen pikku näyttelyn nimi on Kirjava puu, eikä sille voisi olla parempaa paikkaa kuin rakkaan Pyynikin kupeessa sijaitseva rauhan tila Oranssi. Näyttelyn tapahtumasivu facebookissa löytyy täältä. Galleria on avoinna silloin kun Ekokampaamo Oranssikin on, yleensä ti-pe klo 10-17.


Kääty kirjoista, helmistä ja 
huopapalloista Yö- ja päiväkirjat Villalangalla kirjoitettu runo

Toivottavasti viihdyt näillä kirjavilla sivuilla! Vasemman valikon kuvista tai sivun yläosan otsikoista klikkaamalla voit lukea lisää Kirjavillasta. Kirjavilla on nyt myös Facebookissa, klikkaa tästä katsomaan!